Kies een van onze routes
en pas ‘m aan zoals jij wilt

In de volgende stappen kies je je activiteiten op de verschillende plekken
personen op reis en denk aan de volgende datum:
Zoek
Ik wil met: 6 personen op reis en denk aan de volgende datum: 26/03/2015
1

Smart Choice

16 dagen Thailand reis naar zowel Noord en Zuid. Onze Smart Choice want met 'klein' budget heel Thailand zien mét keuze voor actief en natuur.

meer over deze route
 • Voor cultuur liefhebbers
 • Hilltribe trekking is mogelijk
 • Inclusief vlucht Chiang Mai - Phuket
Smart Choice

Je reisroute: Bangkok – Centraal Thailand - Chiang Mai – stranden Zuidwest Thailand

Je ziet natuurlijk Bangkok, de tempels in het hart van het land, de jungle en cultuur rondom Chiang Mai, en ook een paar dagen strand op het einde. Dé reis voor reizigers die de Thaise cultuur in willen duiken. 

Slimste periode: beste weer januari t/m april. Van mei to september is er meer kans op regen, maar liggen de prijzen een stuk lager
Tip! Het Loy Krathong festivals (feest van het licht) vind iedere november in Chinag Mai plaats. 's avonds worden er dan duizenden lampionnen de lucht in gelaten.
2

Je Thailand bucketlist

18 dagen, de meest afwisselende reisroute, naar de de belangrijkste highlights. Vink jij Bangkok, jungle en een mooi strand van je lijstje?

meer over deze route
 • Dé highlights van Thailand
 • Samui i.c.m. Koh Phangan of Koh Tao
 • Mogelijkheid om olifanten te verzorgen
Je Thailand bucketlist

Je reisroute: Bangkok – Chiang Mai – Centraal Thailand – eilanden Zuidoost Thailand

Met bruisend Bangkok, jungle in het noorden, tempels in midden Thailand en relaxte afsluiter op de eilanden in het Zuidoosten. Kies jij voor duiken op Koh Tao, party op Phangnan of eilandhoppen vanaf Samui?

Slimste periode: beste weer van december t/m augustus. Ga je in mei of juni, dan zit je niet in het regenseizoen, maar profiteer je wel van laagseizoensprijzen.
Tip! Ben je tussen 13 en 15 april in Thailand, vergeet dan niet je waterpistool mee te nemen. Het Songkran festival (Traditionele Thaise Nieuwjaar) dat dan plaats vindt wordt ook wel 'het feest van het water' genoemd, omdat iedereen elkaar drie dagen lang nat mag gooien.
3

Eilandhop avontuur

18 dagen, dé reis voor beachlovers! Deze route slingert door het zuiden langs tropische eilanden en het oerwoud van Khao Sok.

meer over deze route
 • Eiland hop till you drop
 • Party eiland Phi Phi als optie
 • Relaxt en fun
Eilandhop avontuur

Je reisroute: Bangkok - eilanden Zuidoost Thailand - Khao Sok - eilanden Zuidwest Thailand

Vanuit Bangkok eilandhoppen langs tropische stranden op deze route naar het zuiden. Met een jungle stop in Khao Sok nationaal park als afwisseling.

Slimste periode: beste strandweer van januari t/m april. Van mei t/m augustus kan er af en toe een tropisch buitje vallen, maar de prijzen liggen dan lager en het is ook minder druk.
Tip! Met de kerst naar Thailand klinkt leuk, maar het is een drukke en dure periode, die je beter kunt vermijden.
4

Tempels, jungle en strand

Van bruisend Bangkok naar oude tempels en door jungle naar witte stranden in 16 dagen. Highlights van Thailand en kan het hele jaar!

meer over deze route
 • De belangrijkste highlights van Thailand
 • Combi natuur, cultuur en strand
 • Khao Sok jungle trekking inbegrepen

 

Tempels, jungle en strand

Je reisroute: Bangkok – Centraal Thailand – Khao Sok – Zuidoost eilanden - Bangkok

Je ziet tijdens deze reis Bangkok, tempels in Ayutthaya, tropische jungle en een wit stranden op een eiland in Zuidoosten van Thailand. Welk eiland? Dat kies je zelf. 

Slimste periode: beste weer van eind december t/m april. Van mei t/m half december regent het meer in het zuidoosten (okt-dec valt de meeste regen), maar is het ook minder druk en liggen de prijzen een stuk lager
Tip! Reis je in mei en juni dan het regenseizoen nog niet echt begonnen, maar profiteer je wel al van de laagseizoen prijzen
5

Thailand in a coconut shell

Get a good taste of Thailand! Veel zien en doen in 13 dagen. Heb jij al zin in tuktuks, tempels en een lekker strand?

meer over deze route
 • Korte reis, toch veel zien
 • Tempels, jungle en strand
 • Samui, Phangan en/of Koh Tao

 

Thailand in a coconut shell

Je reisroute: Bangkok – centraal Thailand – Zuid Oost eilanden

Een korte 2 weekse reis waarbij je Bangkok ziet, centraal Thailand met tempels en jungle natuur en een paar dagen relaxt op de tropische eilanden in het zuidoosten. Veel zien en doen in korte tijd.

Slimste periode: Van mei t/m november regent het wat meer in het Zuidoosten, maar liggen de prijzen een stuk lager
Tip! De beroemde Full Moon Party op Koh Phangan meemaken? Check van te voren wanneer het feest losbarst en stem je reis daar dan op af.
6

Klassiek rondje met een twist

16 dagen, een afwisselende route door Thailand, met veel actieve mogelijkheden in de natuur. Durf jij het aan?

meer over deze route
 • Voor de nature lovers
 • Kayakken, wandelen en/of rotsklimmen
Klassiek rondje met een twist

Je reisroute: Bangkok – Centraal Thailand – Khao Sok - Phuket

Je ziet natuurlijk Bangkok, de tempels en natuur in het hart van het land, maakt een trekking door de jungle van Khao Sok en sluit af met een paar dagen strand op het einde. Dé reis voor de actieve reizigers die de natuur in willen.

Slimste periode: Beste weer van november t/m april. Maar wat is een regenwoud zonder regen? Van mei t/m oktober regent het meer, maar zijn de prijzen wel lager.
Tip! Neem een regenjas of poncho mee op reis, want ook buiten het regenseizoen kan er wel eens een tropisch buitje vallen.

Deze rondreizen zijn exclusief internationale vlucht. Benieuwd naar wat een vliegticket kost? Ga naar vliegtickets

Je hebt gekozen voor:
No worry, thai curry
De reis wordt geladen om aan te passen

Hoe werkt Smart Thailand

1. Bekijk onze reisroutes en maak je keuze
Dit zijn onze reisroutes op Smart Thailand. Kies de reisroute die je het meeste aanspreekt. Bijvoorbeeld op het aantal dagen, de route of de reisperiode waarin je kunt gaan. 

2. Wat ga je doen? Dat kies je in de volgende stappen
Wij hebben reisroutes voor je samengesteld die wij logisch en leuk vinden. Maar snappen dat je zelf in wilt vullen wat je op de verschillende plekken gaat doen. De een wil lekker actief hiken terwijl de ander liever de hele dag aan het strand luiert. Jij kiest per plek welke activiteit het beste bij je past, zodat je de reis naar jouw zin kunt samenstellen. 

3. Hoe lang duurt dat?
Je hebt keuze uit 2 of 3 pakketten van een gelijk aantal nachten. De activiteit duurt soms een halve dag en soms meerdere dagen.  

4. En verder?
Je onderdak en het meeste vervoer zoals ferries, nachttreinen en binnenlandse vluchten zijn tevoren geregeld. Net als de activiteiten waarvoor je kiest. Verder vul je je reis ter plaatse zelf in. Lekker veel vrijheid dus om je eigen plan te trekken.

Meer over Smart Thailand

Over Smart Thailand 

Je individuele rondreis Thailand zo slim mogelijk regelen. Je budget zo inzetten dat je niets mist en alles maximaal beleeft. Want ook jij wilt de wereld ontdekken. Samen onvergetelijke ervaringen opdoen. Met de hulp van ervaren reizigers, die weten hoe je een bijzondere Thailand reis het best regelt. Goed gekozen, betaalbaar en zoals jij het wilt. Hoe smart is dat? 

Wil je weten hoe het werkt?

Zo werkt Smart Thailand

Onze bestemmingen:

Amerika, ThailandIndonesië, CubaMarokkoChina, Zuid-Afrika, Vietnam.
Deze website is onderdeel van Travel Smart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Vul hier een geldig email-adres in
Je bent nu ingeschreven op onze nieuwsbrief
Schrijf me in

*Verschijnt max 6x per jaar, zie ook privacybeleid  

Volg ons op:

facebook_2.PNG Instagram.jpg ts-youtube.png twitter.PNG 


Vragen?

Neem contact met ons op >

Email.jpg Telefoon.jpg Whatsapp.jpg

Copyright © Riksja Travel 2017 - KvK 27345112. All rights reserved | Disclaimer | Reisvoorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid |